Swiss Line SW2121 Fazék 25 L Rozsdamentes Acélfedéllel

Swiss Line SW2121 Fazék 25 L Rozsdamentes Acélfedéllel

39 588 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Swiss Line SW2121 Fazék 25 L Rozsdamentes Acélfedéllel

Idén mindennap kuponnap | 10 havi 0% THM

39 588 Ft
+ 2 400 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
fizz.hu
Termékleírás
Anyaga: rozsdamentes acél Mérete: 40*20 cm Kapacitás: 25 L – Nemesacél, modern dizájn, egészséges főzés? Jellemzők: – A nemesacél edények előnye, hogy ellenállnak a korróziós hatásoknak, így azokat hosszabb ideig használhatod, mint hagyományos társaikat. – Tisztításuk is egyszerűbb és könnyebb, nem lépnek reakcióba az ételeinkkel. – A márkajelzett, többrétegű könnyűfémből készült aljjal rendelkezik. – Így az edény gyorsabban felmelegszik, egyenletesen oszlatja el a hőt, ezáltal növelve az energiatakarékosságot, és csökkentve le a főzés idejét. – A legújabb indukciós technikával ellátott edényekre jellemzően sokkal hamarabb készül el az étel, kevesebb energia felhasználásával. – Így nem csak a konyhában töltött időt spórolhatod meg, de takarékosabb energia-felhasználást is elérhetsz! – Készlet tartalma: – 1 db 40×20 cm l fazék, űrtartalom: 25 liter – Anyaga: inox – Színe: ezüst – Indukciós főzőlapon: igen – Kerámialapos főzőlapon: igen – Elektromos főzőlapon: igen – Gázfőzőlapon: igen – Mosogatógépben: igen – Fedő anyaga: inox – PP: C-04 ANYAG Anyag Rozsdamentes acél Belső anyag Rozsdamentes acél Fedő anyag Rozsdamentes acél Fogantyú anyaga Rozsdamentes acél MÉRETEK Kapacitás 25 l Átmérő 40 cm Magasság 20 cm Kezelési útmutató – Ne próbáld az edényt természetellenesen, hirtelen lehűteni (pl vízzel), mert károsodhat. – A nemesacél kiválóan tűri a nagy hőmérséklettartományt, de időtállósága megköveteli, hogy ne tedd ki extrém magas vagy alacsony hőmérsékletnek. – Így próbáld elkerülni azt, hogy hűtőszekrényben, fagyasztóban hosszabb időre betedd. – Tisztítási útmutató – Ha a termékre szennyeződés kerül, áztasd be meleg vízbe kis időre. – Használj enyhe tisztítószert és meleg (forró) vizet mosogatáshoz. – Ideális esetben nincs szükséged súrolószer, zsíroldó, vagy akár dörzsi használata. – A termék mosogatógépben is elmosható. – Célszerű elmosást követően a terméket puha konyharuhával szárazra törölni – Szükség esetén pár csepp citromlével vagy ecettel csillogóvá varázsolhatod – Emlékeztető – Ne használd extrém magas vagy alacsony hőmérsékleten – Kerüld a kemény szivacs, dörzsi és éles fém konyhai eszköz használatát (pl. villa, kés, stb. ) A só károsítja az edényeimet? Igen. Az apró fehér pöttyök vagy lepattogzás kialakulásának elkerülése érdekében a só hozzáadása előtt forralja fel a folyadékot, majd jól keverje meg. Vagy akkor adja hozzá a sót, amikor az étel már főni kezdett. A lepattogzás nem befolyásolja a főzési teljesítményt, de csökkentheti a rozsdamentes acél szépségét. A használatra vonatkozó általános ajánlások Használjon műanyag vagy fém eszközöket! Egyes fém eszközök is használhatók – a késeket és a habverőket kivéve. (Lásd a használatra vonatkozó utasításokat a csomagoláson vagy a termékhez mellékelt utasításokban. ) Ne a serpenyőben vágja fel az ételt. Ne karcolja össze a tapadásmentes felületet. A kisebb felszíni karcolások vagy kopások nem befolyásolják az edény teljesítményét. Az étel elkészítése után ne hagyja a főzőlapon a serpenyőt, illetve ne hagyja a főzőlapon az üres serpenyőt. Az elektromos főzőlapon mindig megfelelő méretű főzőzónát válasszon, a gázrózsát pedig úgy állítsa be, hogy a láng csak a serpenyő alját érje, és ne csapjon fel az oldalán. Soha ne hagyja felügyelet nélkül a serpenyőt főzés közben. Tisztítás előtt várja meg, amíg a serpenyő lehűl. A por eltávolítása érdekében mossa el forró vízzel és mosogatószerrel a serpenyőt. Szárítsa meg, és az első használat előtt dörzsöljön be egy kis főzőolajat a tapadásmentes bevonatba. A felesleges olajat távolítsa el. A konyhai edényeket használat után mindig mossa el és szárítsa meg. Betehetem a serpenyőimet a mikrohullámú sütőbe? A serpenyőket SZIGORÚAN TILOS mikrohullámú sütőben használni. Miért színeződik el a serpenyő a használat után? A túlmelegedés miatt barna vagy kék foltok jelenhetnek meg. Ha az ételmaradékot nem távolítják el, újramelegítéskor az edény elszíneződhet. A víz esetleges nagy vasmennyisége miatt az edény rozsdásnak tűnhet. Hogyan akadályozhatom meg, hogy az ételek főzés közben odaragadjanak? Tapadásmentes serpenyő: Tapadásmentes konyhai eszközöket kifejezetten arra terveztük, hogy ne tapadjon le bennük az étel. A serpenyők és a szószos fazekak ugyanakkor gondos karbantartást igényelnek. Ennek érdekében kérjük, fogadja meg a következő tanácsot: az első használat előtt vékony rétegben olajozza ki a serpenyőt vagy szószos fazekat, majd mossa el és szárítsa meg. Ismételje meg ezt az eljárást megfelelő időközönként, ha rendszeresen mosogatógépben mossa el a serpenyőt vagy szószos fazekat. Emellett a túlhevítést és a karcolásokat is kerülni kell, amelyeket elsősorban a fém kiegészítők (sültfordító lapátok, merítőkanalak) használata, és/vagy a fém dörzsszivaccsal történő tisztítás okoz. Kerámia bevonatos serpenyő: A kerámiabevonat tapadásmentes tulajdonságai jóval korlá

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.