Pyrex PY-1133-GY 28 cm Wok Serpenyő Indukciós Fekete

Pyrex PY-1133-GY 28 cm Wok Serpenyő Indukciós Fekete

6 819 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Pyrex PY-1133-GY 28 cm Wok Serpenyő Indukciós Fekete

Idén mindennap kuponnap | 10 havi 0% THM

6 819 Ft
+ 2 146 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
fizz.hu
Termékleírás
Átmérő: 28 cm Fedél nélkül Anyaga: Alumínium Bevonat: Titanium Alkalmas hőforrás: indukciós - Anyaga: alumínium - tapadásmentes bevonat Titanium, melynek köszönhetően az étel nem ég oda, nem ragad le - Könnyen tisztítható - Ideális: gyors és egyenletes hő elosztás - Puha tapintású nyél, amely növeli a kényelmet és nem melegszik fel, így biztonságos - Minden típusú tűzhelyen használható - Szín: Fekete - Méret: 28 x 8cm Kezelési útmutató Ne próbáld az edényt természetellenesen, hirtelen lehűteni (pl vízzel), mert károsodhat. A nemesacél kiválóan tűri a nagy hőmérséklettartományt, de időtállósága megköveteli, hogy ne tedd ki extrém magas vagy alacsony hőmérsékletnek. Így próbáld elkerülni azt, hogy hűtőszekrényben, fagyasztóban hosszabb időre betedd. Tisztítási útmutató Ha a termékre szennyeződés kerül, áztasd be meleg vízbe kis időre. Használj enyhe tisztítószert és meleg (forró) vizet mosogatáshoz. Ideális esetben nincs szükséged súrolószer, zsíroldó, vagy akár dörzsi használata. A termék mosogatógépben is elmosható. Célszerű elmosást követően a terméket puha konyharuhával szárazra törölni Szükség esetén pár csepp citromlével vagy ecettel csillogóvá varázsolhatod. Emlékeztető Ne használd extrém magas vagy alacsony hőmérsékleten Kerüld a kemény szivacs, dörzsi és éles fém konyhai eszköz használatát (pl. villa, kés stb. ) A só károsítja az edényeimet? Igen. Az apró fehér pöttyök vagy lepattogzás kialakulásának elkerülése érdekében a só hozzáadása előtt forralja fel a folyadékot, majd jól keverje meg. Vagy akkor adja hozzá a sót, amikor az étel már főni kezdett. A lepattogzás nem befolyásolja a főzési teljesítményt, de csökkentheti a rozsdamentes acél szépségét. A használatra vonatkozó általános ajánlások Használjon műanyag vagy fém eszközöket! Egyes fém eszközök is használhatók – a késeket és a habverőket kivéve. (Lásd a használatra vonatkozó utasításokat a csomagoláson vagy a termékhez mellékelt utasításokban. ) Ne a serpenyőben vágja fel az ételt. Ne karcolja össze a tapadásmentes felületet. A kisebb felszíni karcolások vagy kopások nem befolyásolják az edény teljesítményét. Az étel elkészítése után ne hagyja a főzőlapon a serpenyőt, illetve ne hagyja a főzőlapon az üres serpenyőt. Az elektromos főzőlapon mindig megfelelő méretű főzőzónát válasszon, a gázrózsát pedig úgy állítsa be, hogy a láng csak a serpenyő alját érje, és ne csapjon fel az oldalán. Soha ne hagyja felügyelet nélkül a serpenyőt főzés közben. Tisztítás előtt várja meg, amíg a serpenyő lehűl. A por eltávolítása érdekében mossa el forró vízzel és mosogatószerrel a serpenyőt. Szárítsa meg, és az első használat előtt dörzsöljön be egy kis főzőolajat a tapadásmentes bevonatba. A felesleges olajat távolítsa el. A konyhai edényeket használat után mindig mossa el és szárítsa meg. Betehetem a serpenyőimet a mikrohullámú sütőbe? A serpenyőket SZIGORÚAN TILOS mikrohullámú sütőben használni. Miért színeződik el a serpenyő a használat után? A túlmelegedés miatt barna vagy kék foltok jelenhetnek meg. Ha az ételmaradékot nem távolítják el, újramelegítéskor az edény elszíneződhet. A víz esetleges nagy vasmennyisége miatt az edény rozsdásnak tűnhet. Hogyan akadályozhatom meg, hogy az ételek főzés közben odaragadjanak? Tapadásmentes serpenyő: Tapadásmentes konyhai eszközöket kifejezetten arra terveztük, hogy ne tapadjon le bennük az étel. A serpenyők és a szószos fazekak ugyanakkor gondos karbantartást igényelnek. Ennek érdekében kérjük, fogadja meg a következő tanácsot: az első használat előtt vékony rétegben olajozza ki a serpenyőt vagy szószos fazekat, majd mossa el és szárítsa meg. Ismételje meg ezt az eljárást megfelelő időközönként, ha rendszeresen mosogatógépben mossa el a serpenyőt vagy szószos fazekat. Emellett a túlhevítést és a karcolásokat is kerülni kell, amelyeket elsősorban a fém kiegészítők (sültfordító lapátok, merítőkanalak) használata, és/vagy a fém dörzsszivaccsal történő tisztítás okoz. Kerámia bevonatos serpenyő: A kerámiabevonat tapadásmentes tulajdonságai jóval korlátozottabbak a klasszikus (PTFE) bevonatokhoz képest, mind a teljesítményt, mind a tartósságot tekintve. Azt javasoljuk, hogy több zsiradékkal készítse az ételeket, a mosogatást pedig erősebb mozdulatokkal, valamivel több mosogatószerrel végezze. Ha étel égett az edényre, áztassa mosogatószeres, lehetőség szerint kevés ételcetet tartalmazó vízbe konyhai edényét. A kerámiaalap idővel foltossá válik, és a foltokat nem lehet eltávolítani. Ez semmilyen szempontból sem csökkenti a konyhai edény teljesítményét, és egészségügyi kockázatot sem jelent. Rozsdamentes acélból készült konyhai edények: Az előmelegített serpenyő és a kisebb láng a kulcsa annak, hogy a rozsdamentes acélból készült edényekben elkészített étel ne ragadjon oda. Melegítse elő a serpenyőt alacsony vagy közepes lángon egy–két percig. A serpenyő állapotát úgy ellenőrizheti, hogy néhá

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.