Perfect Home 26,5 cm 14792

Perfect Home 26,5 cm 14792

9 490 Ft Raktáron
Vásárlás az Árukeresőn?
Házhozszállítás: 1 790 Ft
A termék eladója:
9 490 Ft

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

 

Perfect Home Öntöttvas serpenyő fedővel 27cm

Mi ez?
9 490 Ft
Raktáron

Ajánlataink a termékre

 

Perfect Home Öntöttvas serpenyő fedővel 27cm

Mi ez?
9 490 Ft
Raktáron
 

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 9 490 Ft

További termékek a kategóriából

További Perfect Home termékek: Perfect Home Edény, kukta, serpenyő

Perfect Home 26 cm 10375 Edény, kukta, serpenyő 4 590 Ft-tól Perfect Home 26 cm 10375 Mepra Ecoceram Oliva 28 cm Edény, kukta, serpenyő 13 442 Ft Mepra Ecoceram Oliva 28 cm Mepra Ecoceram Carota 28 cm Edény, kukta, serpenyő 13 442 Ft Mepra Ecoceram Carota 28 cm Mepra Ecoceram Viola 28 cm Edény, kukta, serpenyő 13 442 Ft Mepra Ecoceram Viola 28 cm
Termékleírás
Típus Serpenyő
Edények száma 1 db

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Öntöttvas serpenyő fedővel 27cm - A tökéletes választás a konyhában

A magas minőségű öntöttvas serpenyő fedővel 27cm méretben a konyhai főzési élményed új szintre emeli. Ez a serpenyő nem csak egy egyszerű konyhai eszköz, hanem egy valódi társ, amely segít megvalósítani a legfinomabb ételeket és elkápráztatni a családodat és barátaidat.

Kiváló minőségű anyagokból készült

Ez az öntöttvas serpenyő a legjobb minőségű anyagokból készült, hogy hosszú éveken át kiszolgáljon téged a konyhában. Az öntöttvas kiváló hőelosztással rendelkezik, így az ételeid egyenletesen fognak sülni és főzni. A vastag falak és a masszív fedő biztosítják, hogy a hőt megtartsa, így az ételeid mindig tökéletesen elkészülnek.

Könnyen kezelhető és tisztítható

Az öntöttvas serpenyő fedővel 27cm méretben könnyen kezelhető és tisztítható. A fogantyúja kényelmesen megfogható, így biztonságosan tudod mozgatni a serpenyőt a tűzhelyen. A serpenyő belső felülete sima és nem tapadós, így az ételek nem fognak odatapadni, és könnyedén el tudod távolítani a maradékot.

Sokoldalú használat

Ez az öntöttvas serpenyő sokoldalúan használható a konyhában. Használhatod a tűzhelyen, a sütőben vagy akár a grillezőn is. Készíthetsz benne sült ételeket, leveseket, tésztákat és még sok más finomságot. A mérete ideális, hogy akár nagyobb adagokat is elkészíthess, így könnyedén tudod vendégeidet vagy családodat megvendégelni.

Az öntöttvas serpenyő fedővel 27cm - A tökéletes választás a konyhában

Ez az öntöttvas serpenyő fedővel 27cm méretben nem csak egy egyszerű konyhai eszköz, hanem egy valódi társ a konyhában. Kiváló minőségű anyagokból készült, könnyen kezelhető és tisztítható. Sokoldalúan használható és ideális méretének köszönhetően könnyedén elkészítheted a legfinomabb ételeket. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és tedd meg a következő lépést a konyhai főzési élményed fejlesztésében.

Így is ismerheti: 26 5 cm 14792, 265cm14792, 26 ,5 cm 14792

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.