Perfect Home 20 cm 14773

Perfect Home 20 cm 14773

3 490 Ft Raktáron
Vásárlás az Árukeresőn?
Házhozszállítás: 1 790 Ft
A termék eladója:
3 490 Ft

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

 

Perfect Home Mini öntöttvas serpenyő 20 cm

Mi ez?
3 490 Ft
Raktáron

Ajánlataink a termékre

 

Perfect Home Mini öntöttvas serpenyő 20 cm

Mi ez?
3 490 Ft
Raktáron
 

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 3 490 Ft

További termékek a kategóriából

További Perfect Home termékek: Perfect Home Edény, kukta, serpenyő

Tescoma Presto 22 cm (594222.00) Edény, kukta, serpenyő 5 200 Ft-tól Tescoma Presto 22 cm (594222.00) PETERHOF 27 cm PH-15469 Edény, kukta, serpenyő 3 790 Ft PETERHOF 27 cm PH-15469 Perfect Home 12730 26 cm Edény, kukta, serpenyő 3 599 Ft Perfect Home 12730 26 cm Berlinger Haus Stone Touch 25 cm (BH/1164) Edény, kukta, serpenyő 6 170 Ft-tól Berlinger Haus Stone Touch 25 cm (BH/1164)
Termékleírás
Típus Palacsintasütő
Edények száma 1 db

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Mini öntöttvas serpenyő 20 cm - Kiváló minőségű és sokoldalú konyhai eszköz

A Mini öntöttvas serpenyő 20 cm tökéletes választás minden házi szakács számára, aki szereti a kiváló minőségű és tartós konyhai eszközöket. Ez a serpenyő nem csak lenyűgöző megjelenésével hódítja meg a szívedet, hanem a sokoldalúságával és kiváló teljesítményével is.

Ez a serpenyő kiváló minőségű öntöttvasból készült, amely hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. Az öntöttvas anyag kiváló hőelosztást és hőtartást biztosít, így az ételek egyenletesen sülnek és pirulnak meg. Ezenkívül az öntöttvas anyag segít megőrizni az ételek ízét és tápanyagait, így minden falat igazán ízletes lesz.

A serpenyő 20 cm-es átmérője ideális méretet biztosít a mindennapi főzéshez. Könnyen kezelhető és könnyen tisztítható, így időt és energiát takaríthatsz meg a konyhában. A serpenyő ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely kényelmes fogást biztosít, így biztonságosan használhatod.

A Mini öntöttvas serpenyő 20 cm sokoldalúsága lenyűgöző. Használhatod a tűzhelyen, a sütőben vagy akár a grillezőn is. Készíthetsz benne ízletes reggeliket, egészséges salátákat, szaftos húsokat vagy akár ropogós zöldségeket. Csak a képzeleted szab határt!

Ez a serpenyő nem csak a kiváló minőségével és sokoldalúságával nyűgöz le, hanem azzal is, hogy mennyi előnyt kínál a felhasználóknak. Az öntöttvas anyag hosszú élettartamot biztosít, így hosszú távon is élvezheted a serpenyőt. Az egyenletes hőelosztás és hőtartás pedig garantálja, hogy minden étel tökéletesen elkészüljön. Emellett a serpenyő könnyen tisztítható, így nem kell sok időt töltened a konyhában a mosogatással.

A Mini öntöttvas serpenyő 20 cm valóban értéket nyújt a vásárlóknak. Kiváló minősége, sokoldalúsága és tartóssága révén hosszú távon használhatod, és minden alkalommal kiváló eredményeket érhetsz el vele. Legyen szó akár egy gyors reggeliről vagy egy ünnepi vacsoráról, ez a serpenyő mindig a segítségedre lesz a konyhában.

Ne habozz tovább, és szerezd be a Mini öntöttvas serpenyőt 20 cm-es méretben még ma! Fedezd fel a konyhai kalandok új dimenzióját és készítsd el a legfinomabb ételeket ezzel a kiváló minőségű és sokoldalú serpenyővel!

Így is ismerheti: 20cm14773

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.