Perfect Home 13098

Perfect Home 13098

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Perfect Home 13098 Iron line nyeles lábas tapadásmentes bevonattal 18 cm fekete. A tapadásmentes bevonata biztosítja, hogy az étel nem ragad le az edény aljára, még kevés zsír, vagy olaj használata esetén sem. Könnyű a tisztítása. Használat közben csak fa, szilikonos, vagy műanyag eszközöket használjon, mert a fém eszközök a bevonatot károsíthatják. Vágni nem szabad benne. Gáz, elektromos és halogén tűzhelyeken használható. Anyaga:  tapadásmentes bevonattal ellátott vas, fa
Mérete:  19 cm átmérőjű, 9 cm magas, 16 cm hosszú a nyele, 34,7 cm hosszú nyéllel együtt
Súlya:  750 g
Használható:  gáztűzhelyen .
Tisztítása:  Semleges folyékony mosogatószerrel mossa el! Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!
Ajánljuk:  rántáshoz, szószokhoz, sült húsokhoz, zöldség sütéshez/pároláshoz, levesekhez stb.
Tapadásmentes bevonattal ellátott 18 cm átmérőjű nyeles lábas, ami számos étel elkészítéséhez használható pároláshoz, sütéshez, főzéshez, tejforraláshoz egyaránt.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.