Perfect Home 12514 30 cm

Perfect Home 12514 30 cm

5 490 Ft Raktáron
Vásárlás az Árukeresőn?
Házhozszállítás: 1 790 Ft
A termék eladója:
5 490 Ft-tól 3 ajánlat

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

 

Perfect Home Öntöttvas serpenyő levehető fa nyéllel 30cm

Mi ez?
5 490 Ft
Raktáron

Ajánlataink a termékre

 

Perfect Home Öntöttvas serpenyő levehető fa nyéllel 30cm

Mi ez?
5 490 Ft
Raktáron
 
 

Perfect Home Öntöttvas serpenyő 30 cm 12514 (12514)

6 790 Ft
+ 1 990 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
edenyaruhaz.hu

Egyéb ajánlatok

 

Öntöttvas Serpenyő 30 cm-es (12514) (12514)

9 980 Ft
+ 1 890 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
edenycenter.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 5 490 Ft

További termékek a kategóriából

További Perfect Home termékek: Perfect Home Edény, kukta, serpenyő

Perfect Home 26 cm 10375 Edény, kukta, serpenyő 4 590 Ft-tól Perfect Home 26 cm 10375 Mepra Ecoceram Oliva 28 cm Edény, kukta, serpenyő 13 442 Ft Mepra Ecoceram Oliva 28 cm Mepra Ecoceram Carota 28 cm Edény, kukta, serpenyő 13 442 Ft Mepra Ecoceram Carota 28 cm Mepra Ecoceram Viola 28 cm Edény, kukta, serpenyő 13 442 Ft Mepra Ecoceram Viola 28 cm
Termékleírás
Típus Serpenyő
Edények száma 1 db

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Anyaga: öntöttvas, fa

Mérete: 30 cm átmérőjű, 5 cm magas, 51 cm hosszú nyéllel együtt,

Használható: szabad tűzön (a fa nyélre ügyelve!) , gáz- illetve elektromos tűzhelyen (használjon sütőkesztyűt!)

Tisztítása: első használat előtt az edényről távolítsa el a rozsdásodást gátló növényi olajat.

Ehhez az edényt forró vízben, semleges folyékony mosogatószerrel mossa el, alaposan törölje szárazra.

Az edényt ezután kenje ki zsírral vagy szalonnával és alaposan hevítse fel.

Minden használat után meleg mosószeres vízzel mossa el, alaposan szárítsa meg és kenje be zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében.

Öntöttvas serpenyő levehető fa nyéllel 30cm - részletek, jellemzők és előnyök

Az Öntöttvas serpenyő levehető fa nyéllel 30cm egy kiváló minőségű és sokoldalú konyhai eszköz, amely minden szakács álma. Ez a serpenyő tökéletes választás minden olyan személy számára, aki szereti a hagyományos főzést és a tartós, megbízható edényeket.

A serpenyő öntöttvasból készült, ami kiváló hőelosztást és hőtartást biztosít. Ez azt jelenti, hogy az étel egyenletesen melegszik fel és hosszabb ideig megtartja a hőt, így a főzési eredmény mindig tökéletes lesz. Az öntöttvas anyag tartós és ellenálló, így hosszú élettartammal rendelkezik.

A serpenyő 30 cm átmérőjű, ami ideális méretet jelent a különféle ételek elkészítéséhez. Legyen szó akár húsokról, zöldségekről vagy tésztákról, ez a serpenyő mindig megfelelő választás lesz. A levehető fa nyél lehetővé teszi a könnyű használatot és tárolást, valamint a serpenyő könnyedén átalakítható sütőedénnyé.

Az Öntöttvas serpenyő levehető fa nyéllel 30cm egyedi tulajdonságai és előnyei közé tartozik a könnyű tisztíthatóság. Az öntöttvas anyag nem tapad, így az étel nem ragad le a serpenyő aljára. Ezenkívül az öntöttvas serpenyők hosszú élettartammal rendelkeznek, így hosszú távon is megtérülő befektetésnek számítanak.

Ez a serpenyő nem csak a konyhában nyújt értéket, hanem a konyhai élményt is fokozza. A hagyományos öntöttvas anyag és a fa nyél kombinációja elegáns megjelenést kölcsönöz a serpenyőnek, amely bármelyik konyhában jól mutat. Emellett a serpenyő sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy különféle ételeket készítsen, így mindig változatos és ízletes ételeket kínálhat családjának és barátainak.

Az Öntöttvas serpenyő levehető fa nyéllel 30cm a minőség, a tartósság és a sokoldalúság tökéletes kombinációja. Ez a serpenyő nem csak egy konyhai eszköz, hanem egy értékes befektetés is, amely hosszú távon meghálálja magát. Fedezze fel a hagyományos főzés örömét és készítsen ízletes ételeket ezzel a kiváló minőségű serpenyővel!

Súly : 2,6kg

Így is ismerheti: 1251430cm

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.