BIOL 28x28 cm 1028

BIOL 28x28 cm 1028

9 490 Ft Raktáron
Vásárlás az Árukeresőn?
Házhozszállítás: 1 790 Ft
A termék eladója:
9 490 Ft

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

 

Biol Öntöttvas grillserpenyő levehető fa nyéllel 28*28cm

Mi ez?
9 490 Ft
Raktáron

Ajánlataink a termékre

 

Biol Öntöttvas grillserpenyő levehető fa nyéllel 28*28cm

Mi ez?
9 490 Ft
Raktáron
 

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 9 490 Ft

További termékek a kategóriából

További BIOL termékek: BIOL Edény, kukta, serpenyő

Perfect Home 26 cm 10375 Edény, kukta, serpenyő 4 590 Ft-tól Perfect Home 26 cm 10375 Mepra Ecoceram Oliva 28 cm Edény, kukta, serpenyő 13 442 Ft Mepra Ecoceram Oliva 28 cm Mepra Ecoceram Carota 28 cm Edény, kukta, serpenyő 13 442 Ft Mepra Ecoceram Carota 28 cm Mepra Ecoceram Viola 28 cm Edény, kukta, serpenyő 13 442 Ft Mepra Ecoceram Viola 28 cm
Termékleírás
Típus Serpenyő
Edények száma 1 db

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Öntöttvas grillserpenyő levehető fa nyéllel 28*28cm - részletek, jellemzők és előnyök

Az Öntöttvas grillserpenyő levehető fa nyéllel 28*28cm egy kiváló minőségű és sokoldalú konyhai eszköz, amely minden grillkedvelő számára elengedhetetlen. Ez a serpenyő tökéletes választás minden olyan személy számára, aki szereti a grillezett ételeket, és szeretné, hogy azok tökéletesen sikerüljenek.

A serpenyő mérete 28*28cm, így elegendő helyet biztosít a különféle húsok, zöldségek és más grillre alkalmas ételek elkészítéséhez. Az öntöttvas anyag kiváló hőelosztást biztosít, így az ételek egyenletesen sülnek meg minden oldalról. Ezáltal elkerülhető a túlsütés vagy a nyers maradás, és garantáltan tökéletesen sült ételeket kaphatunk.

A serpenyő levehető fa nyéllel rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű kezelést és tárolást. A fa nyél nem melegszik fel olyan gyorsan, mint a fém nyél, így biztonságosan használható akkor is, ha a serpenyő forró. Emellett a levehető nyél lehetővé teszi a serpenyő könnyű tisztítását és tárolását is.

Az Öntöttvas grillserpenyő levehető fa nyéllel 28*28cm ideális választás minden grillpartihoz és szabadtéri sütéshez. A serpenyő kiváló minőségű anyagból készült, amely hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. Emellett könnyen kezelhető és tisztítható, így a grillezés utáni takarítás sem jelent problémát.

Ez a serpenyő nemcsak a grillezéshez, hanem a konyhában is sokoldalúan használható. Kiválóan alkalmas sütéshez, pirításhoz és akár sütőben való használathoz is. A serpenyő kiváló minőségű felülete megakadályozza az ételek odaégetését, így könnyen tisztítható és hosszú élettartamot biztosít.

Az Öntöttvas grillserpenyő levehető fa nyéllel 28*28cm egy olyan termék, amely kiváló minőséget és sokoldalúságot kínál. A serpenyő tökéletes választás minden grillkedvelő számára, aki szeretné, hogy az ételei tökéletesen süljenek meg. A serpenyő kiváló hőelosztást és tartósságot biztosít, valamint könnyen kezelhető és tisztítható. Ne habozzon, válassza az Öntöttvas grillserpenyőt, és élvezze a grillezés örömét!

Így is ismerheti: 28 x 28 cm 1028, 28x28cm1028

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.