Perfect Home Wok 30 cm (10264)

Perfect Home Wok 30 cm (10264)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2023-12-16): 6800.00

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Megbízható minőségű mély, nagy méretű serpenyőt keresel a konyhádba? Perfect Home 10264 kerámia bevonatos wok serpenyő  kitűnő választás lesz! Kerámia bevonatos felülete miatt nem kell amiatt aggódnod, hogy a benne készített ételek le fognak tapadni. Fa nyele nem forrósodik át használat közben így nem kell attól aggódnod hogy megégeted a kezed ha megfogod. Ha a nyelét betekered alufóliával, a sütőbe is beteheted. Tökéletes választás ázsiai ételek, szószos tészták, brassói készítésére, zöldségek vagy hús pirítására.

Használhatod gáz-, kerámialapos-, elektromos főzőfelületen egyaránt. Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony mosogatószeres vízben mosd el, öblítsd le, alaposan szárítsd meg. Ne használj karcosodást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben mosható. Főzéskor fa, műanyag vagy szilikon eszközöket használj, hogy nehogy megsértsd a serpenyő bevonatát. I. osztályú termék. A kerámia bevonatos edények tapadásmentesek, teflon és szilikonmentesek. A bevonat nem válik el az edény falától, nem hólyagosodik.

Így is ismerheti: Wok 30 cm 10264, Wok30cm10264, Wok 30 cm ( 10264)

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.