BergHOFF Virgo kerámia bevonatos öntött edény üveg fedővel 16cm

BergHOFF Virgo kerámia bevonatos öntött edény üveg fedővel 16cm

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2016. 12. 07.): 12 990 Ft

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Anyaga: öntött aluminium a gyors és egyenletes hőelosztásért Tapadásmentes bevonat Szín: Narancs piros árnyékkal A fedő peremén található speciális lyukak segítségével az edényben levő folyadék könnyedén kiönthető úgy is, hogy a fedő a helyén marad Minden hőforráson használható  Készüljön a Halloweenre a Berghoffal!   Beköszöntött Tél Kapitány, még a Halloween-t sem várta meg. A hideg, didergős időben hazaérve igazán jól esik valami forróság. Az almás sütőtökkrémleves átmelegít, nagyon finom és egészséges is. A Berghoffal pillanatok alatt elkészíthető, íme a recept:  Hozzávalók   50 dkg sütőtök, tisztítva mérve 1 kisebb vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2 kisebb savanykás alma 2 cm friss vagy 1 teáskanál szárított gyömbér 5-6 szem szegfűbors 7 dl zöldségalaplé vagy víz + 1 leveskocka só kevés csilipor (elhagyható) 1 evőkanál vaj 1 teáskanál (tökmag)olaj     Elkészítés   A sütőtököt kockákra vágjuk. Az almákat meghámozzuk, másfelet kockára vágunk, a maradékot vékonyra szeleteljük és sütőpapíros tepsire rakjuk. Vékonyan megkenjük a (tökmag)olajjal és 180 fokos sütőben pirosra sütjük mindkét oldalukat.   A vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát összezúzzuk. A szegfűborsot mozsárral vagy széles pengéjű késsel porrá zúzzuk.   Közepes edényben, a felforrósított olajon a vöröshagymát üvegesre pirítjuk. Hozzátesszük a fokhagymát, ráreszeljük a gyömbért (ha frisset használunk), valamint a szegfűbors is ekkor kerül bele. Addig keverjük (2-3 perc), amíg a fűszerek illatát meg nem érezzük. Akkor tesszük bele a sütőtök- és almakockákat, néhány percig kevergetjük, átsütjük minden oldalukon. Felöntjük 1 dl alaplével vagy vízzel és kevés sóval, lefedjük és puhára pároljuk.   Botmixerrel pürésítjük, hozzáöntjük a maradék alaplevet vagy a vizet és a leveskockát, összeforraljuk. Sóval, csiliporral ízesítjük, ha szükséges.   Tálaláskor a leveshez kínáljuk a sült almaszeleteket, illetve pirított kenyeret is adhatunk mellé.   Jó étvégyat kíván a BergHoff!   A receptet köszönjük a kifoztuk. hu-nak. Így is ismerheti: Virgo kerámia bevonatos öntött edény üveg fedővel 16 cm, Virgokerámiabevonatosöntöttedényüvegfedővel16cm
Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^